Gözardı listeme yanlışlıkla eklediğim kişileri bu listeden nasıl çıkartabilirim?
 
Gözardı listenize yanlışlıkla eklemiş olduğunuz kullanıyı listeden silmek için; ‘arkadaşlarım’ sayfasına giriniz. Bu sayfadaki ‘Gözardı ettiğiniz kullanıcıları görmek için Gözardı listem’e göz atabilirsiniz’ linkini kullanarak ‘gözardı listem’ sayfasına giriniz. Bu sayfada gözardı ettiğiniz kullanıcıların tümü listelenmiş olarak belirir. İstediğiniz kullanıcıyı kullanıcı adı önündeki ‘sil’ linkine tıklayarak gözardı listenizden çıkartabilirsiniz.


 
>> SAYFA BAŞINA DÖN <<